Park Land

Park Gradnja

Osnovne delatnost Park Gradnje je niskogradnja i visokogradnja stambenog objekta i izgradnja sportkih balona. Radove izvodimo samo sa visokokvalitetnim građevinskim materijalima. Park Gradnja trenutno izvodi radovo na svoja dva nova objekta, objekat koji se nalazi u ulici Kralja Milutina i objekat koji se nalazi u ulici Kneza Miloša u Šapcu. Park Gradnja Vam nudi pametne stanove, stanove sa novim smart sistemom. Strategija Park Gradnje se ogleda u korektnom dogovaranju i projektovanju realne strategije za izvođenje projekata. Za više informacija o Park Gradnji posetite naš sajt klikom na link.

http://www.parkgradnja.rs/

Park Gradnja

Pelet Srbija

Naša kompanija Park Land registrovana je za obavljanje delatnosti u okviru obnovljivih izvora energije. Trenutno se pozicioniramo na srpskom tržištu, u oktobru 2019. godine započinjemo proizvodnju peleta u novosagrađenoj fabrici. Park Land kompanija je danas modernizovana i dodatno je proširila proizvodne kapacitete. Godišnje se proizvede 60.000 tona najkvalitetnijeg peleta. Od ukupne količine 30% se izveze, dok se 70% proda na domaćem tržištu.

Za više informacija o Pelet Srbija posetite naš sajt klikom na link.
http://www.peletsrbija.rs/


Pelet Srbija

Park Land Palete

Park Land Palete Vam nudi proizvodnju i prodaju drvenih palete koje se proizvode u više oblika i imaju više namena. Naše drvene palete možete upotrebiti kao podlogu za transport i skladištenje razne robe.

Park Land Palete od drveta imaju sve veću primenu pa i su pored primene u proizvodnji, trgovinama i magacinima postale moderne slagalice od kojih za nisku cenu pravite rustična remek dela u Vašem enterijeru. Pogledajte naše proizvode detaljnije. Za više informacija o Park Land Palete posetite naš sajt klikom na link.
http://www.parklandpalete.rs/


Park Land Palete